Ennyiért hajót még nem bérelt!

   Mobil: +36 20 9416-810  (hétvégén is!), E-mail: info@tiszato-yachtcharter.hu

 

 

 

2 nap alatt 4 hajós jogosítványt szerezhetsz!

 

Lepje meg szeretteit, ajándékozzon hajós jogosítványt!

 

Ajándékutalványunkkal meglepetésként és ízléses formában nyújthatja át egy tanfolyamon és vizsgán való részvétel lehetőségét. Hívjon és megbeszéljük a részleteket: 06 20 941 6810
 
 

 

2022 júliusától az Alkotmánybíróság határozatának értelmében a Horvátországban kiállított ICC képesítéseket a magyar belvízeken is elfogadják a hatóságok. Így mi is bővítettük szolgáltatási palettánkat ezzel az új lehetőséggel.

 

A nyári szezonra egyszerűsítettük a tanfolyamokat, így távoktatással, otthoni tanulással (ne félj, nem lesz sok:) készülhetsz fel a sikeres vizsgára, és így egy egynapos kirándulással, szállásfoglalás nélkül is hajós jogosítványhoz juthatsz!

 

A magyar határhoz közeli, horvátországi vizsgán két jogosítvány is megszerezhető egyszerre: a Magyarországon is érvényes belvízi képesítés (ICC) mellett a horvát "B", tengerre érvényes jogosítványt is megkapod. Mivel mindkettő érvényes motoros (tehát jet-skire is) és vitorlás hajókra egyaránt, így egyszerre négy képesítéshez juthatsz, mindösszesen

120.000 Ft + 300 Euro áron!

(Az árban az útiköltségen kívül minden benne van: a távoktatási rendszer használata, tankönyv, egy alapos budapesti felkészítés, a vizsga előtti, helyben történő ismétlés és konzultáció, a tolmácsolás a vizsgán, a vizsga- és okmánykiállítási díj)

Következő vizsgaidőpontunk:

Június 19.

A vizsga nem lesz nehéz, mert alaposan fel lesztek rá készítve azokból az alapismeretekből, amik szükségesek hozzá.

De ne feledjétek, hogy önmagában ez a képesítés valós, gyakorlati hajózási ismereteket nem nyújt! A felelősségteljes, felkészült hajózáshoz továbbra is ajánljuk a magyar belvízi képesítés megszerzését, akinek pedig már megvan, annak elég a jelentősen olcsóbb horvát B tanfolyam elvégzése (részletek mindkettőről a weboldalunkon).

 

Gyakorlati képzés (manővertréning)

 

Akinek csak horvát ICC-je/B vizsgája lesz, javasoljuk, hogy mindenképp vegyen majd részt egy gyakorlati kurzuson, manővertréningen is belvízen és tengeren egyaránt.

Ezekre nálunk a következő lehetőségek lesznek a hajózási szezonban:

1. Kétnapos belvízi vitorlástréning a Tisza-tavon (Abádszalók), 3-5 főnek:

     - 215.000 Ft (egy éjszaka hajón alvást saját ágyneművel tartalmaz)

     - Becsatlakozva egy magyarországi belvízi tanfolyam gyakorlati oktatásába (csak          vizsga nélkül): 60.000 Ft/fő. (Vizsgaidőpontok, melyek előtt gyakorlati oktatás lesz itt.)

Tematika: vitorlázás elmélet, szaknyelv megismerése, kikötői manőverek, hajózás negyed/fél/háromnegyed- és hátszélben, vitorlaállítás, csapásváltások (perdülés, fordulás) gyakorlása, meteo- és széltaktika. Az oktatás megegyezik a magyar belvízi képzés gyakorlati vizsgára való felkészítésével!

2. Egynapos belvízi motorostréning és túrahajózás a Tisza-tavon (Abádszalók):

   - 135.000 Ft (+üzemanyag), oktatással, túravezetéssel. 3-4 vendég hozható!

   - Becsatlakozva egy magyarországi belvízi tanfolyam gyakorlati oktatásába (csak          vizsga nélkül): 30.000 Ft/fő. (Vizsgaidőpontok, melyek előtt gyakorlati oktatás lesz itt.)

Tematika: motoros hajóvezetéstan, csomózás, kikötői manőverek, motoros hajós manőverek (siklás, kitérési helyzetek kezelése, veszteglés), a felelősségteljes, biztonságos és szabályos motorozás gyakorlása egy túrahajózás keretében a festői élő Tiszán és Tisza-tavon. Az oktatás megegyezik a magyar belvízi képzés gyakorlati vizsgára való felkészítésével!

3. Tengeri manővertréning és túrahajózás az Adrián, 3-4 nap

Következő időpontok:

Június 3.- 6., szombat-kedd (Zadar)

Június 6.-10., kedd-szombat (Zadar)

Július 1-4., szombat-kedd (Zadar)

Július 4-8., kedd-szombat (Zadar)

Szeptember 9-12., szombat-kedd (Zadar)

Szeptember 12-16., kedd-szombat (Zadar)

Október 7-10., szombat-kedd (Zadar)

Október 10-14., kedd-szombat (Zadar)
 

Részvételi díj: 500 Eur/fő (+járulékos költségek)

Tematika: bérhajó átvétel-visszaadás, kikötői manőverek (különös tekintettel a mooring-kikötésre), bójára állás, horgonyzás, parti navigáció gyakorlás, útvonaltervezés (rotta), fixpont meghatározás, térkép-, kompasz-, chart plotter-használat, műszerek, tengeri felszerelések ismerete, kommunikáció és rádióforgalmazás, tengeri meteo/applikációk, motoros és/vagy vitorlás vezetéstani gyakorlatok. Szállásra itt persze nem kell költeni, a hajón alszunk, minden nap más kikötőben.

Természetesen mindhárom tréningre hozhatók kísérők is, nekik ez egy különleges kirándulás lesz.

Legfőbb célunk, hogy felkészítsünk arra, hogy bérelhess hajót (vagy vezesd a sajátodat) egyedül, felkészült, felelősségteljes hajósként, és biztonságban legyenek rajta a családtagjaid, barátaid!

 

Hívjon telefonon (+36 20 941 6810), vagy jelentkezzen email-ben (  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
 • Vizisí

  A 208 lóerős Bayliner 205 Capri típusú speedboatunkkal nagyszerűen lehet vízi sporteszközöket vontatni. Van duo vízisínk (Jobe), wakeboardunk (Bad Betty Oval 136 cm, Camo kötés), kneeboardunk (Cyclone térddeszka). A hajón akár 6 ember is lehet, miközben a 7-iket húzzuk, majd cserélhetnek.

   
 • Wake- és kneeboard

  A 208 lóerős Bayliner 205 Capri típusú speedboatunkkal nagyszerűen lehet vízi sporteszközöket vontatni. Van duo vízisínk (Jobe), wakeboardunk (Bad Betty Oval 136 cm, Camo kötés), kneeboardunk (Cyclone térddeszka). A hajón akár 6 ember is lehet, miközben a 7-iket húzzuk, majd cserélhetnek.

   
 • Fánk

  A 208 lóerős Bayliner 205 Capri típusú speedboatunkkal nagyszerűen lehet vízi sporteszközöket vontatni. Van duo vízisínk (Jobe), wakeboardunk (Bad Betty Oval 136 cm, Camo kötés), kneeboardunk (Cyclone térddeszka). A hajón akár 6 ember is lehet, miközben a 7-iket húzzuk, majd cserélhetnek.