Ennyiért hajót még nem bérelt!

   Mobil: +36 20 9416-810  (hétvégén is!), E-mail: info@tiszato-yachtcharter.hu

 

 

 

Tengeri képzések

Horvát "B" és "C" kategóriás tengeri jogosítvány megszerzése, manővertréningek

 

Lepje meg szeretteit, ajándékozzon hajós jogosítványt!

 

Ajándékutalványunkkal meglepetésként és ízléses formában nyújthatja át egy tanfolyamon és vizsgán való részvétel lehetőségét. Hívjon és megbeszéljük a részleteket: 06 20 941 6810
 
 

 

Horvát "B" tanfolyamok

Vezesd saját hajódat, vagy bérelj egyet az Adrián (vagy más tengereken) akár 20 méteres hajóhosszig és 12 fő befogadóképességig, motorost és vitorlást egyaránt. A jogosítvány egész életre szól, azt nem kell megújítani!

 

A nyári szezonra egyszerűsítettük a tanfolyamokat, így távoktatással, otthoni tanulással (ne félj, nem lesz sok:) készülhetsz fel a sikeres vizsgára, és így egy egynapos kirándulással, szállásfoglalás nélkül is hajós jogosítványhoz juthatsz!

 

A távoktatás előnyei:
 
- rugalmas időbeosztás: nem kell igazodj meghirdetett időpontokhoz, saját magad választhatod ki a vizsgád idejét (minden hét szerdáján vagy péntekén)
- rugalmas felkészülés: a 31 napig érvényes távoktatási rendszer segítségével magad oszthatod be a tanulásra szánt időt, a rendelkezésre bocsájtott videókkal, tesztekkel, térképészeti segédanyagokkal otthon is tökéletesen felkészülhetsz a sikeres vizsgára
- egyszerű ügyintézés: a tanuláson kívül gyakorlatilag semmi teendőd, csak megjelenni az adott időpontban a vizsga helyszínén Zadarban (Zára), a jelentkezésed és a szükséges adminisztráció már el lesz intézve
- gyors: a munkaidődből egy napot vesz csak el, mert egy egynapos zárai kiruccanással elintézhető
- vizsgabiztos: aki végig csinálja a távoktatási programot, tanul néhány órát a vizsgára, begyakorolja az egyszerű térképi műveleteket, ugyanolyan biztonsággal fogja teljesíteni az amúgy sem túl magas követelményszintet, mint a jelenléti oktatásban résztvevők. A rendszer jól működik, több száz kadét van már sikerrel túl rajta.
 
A tanfolyam díja mindösszesen 480 EUR, a leutazáson kívül egyéb költséged nem lesz. Ha kiválasztottad a megfelelő időpontot és utaltad a költségeket, megkapod a kódokat a rendszerhez, valamint postai úton a szükséges eszközöket (tengeri térkép, navigációs vonalzó). A vizsga az adott szerdán vagy pénteken 15 órakor kezdődik, és legkésőbb 17 órakor kezedben lesz az egész életre szóló tengeri jogosítványod, amivel akár azonnal hajóra is szállhatsz:)
 
A további részletekről, a tanfolyam pontos lefolyásáról, és a fizetési lehetőségekről írásos, nevet, email-címet és telefonszámot tartalmazó jelentkezés esetén küldjük az információkat.
 
Következő vizsgaidőpontok:

- Minden szerdán és pénteken, egynapos elfoglaltsággal (távoktatással)


Gyakorlati képzés (manővertréning)

 

Következő manővertréningek:

Június 3.- 6., szombat-kedd (Zadar)

Június 6.-10., kedd-szombat (Zadar)

Július 1-4., szombat-kedd (Zadar)

Július 4-8., kedd-szombat (Zadar)

Szeptember 9-12., szombat-kedd (Zadar)

Szeptember 12-16., kedd-szombat (Zadar)

Október 7-10., szombat-kedd (Zadar)

Október 10-14., kedd-szombat (Zadar)
 
 

Általában a vizsga után, szombattól gyakorlati képzésben, manővertréningen is részt vehettek egy fantasztikus, többnapos túrahajózás során (legutóbb bálnát is láttunk például). Lehetőség van egy második kurzusra is, (szerda-szombat) között, erre elsősorban olyanokat várunk, akiknek már van tengeri képesítésük.

Természetesen utasok, kísérők is hozhatók, nekik ez egy különleges kirándulás lesz.

A 4 napban a legalapvetőbb tengeri hajózási ismeretekkel találkozhattok, ami felkészít arra, hogy önállóan, biztonságosan is bérelhessetek hajót (nyilván vitorláshajón zajlik, de aki csak motorossal akar hajózni, azoknak is tudnia kell ezeket).

Tematika:

- bérhajó átvétel, visszaadás

- kikötői manőverek (különös tekintettel a mooring-kikötésre)

- bójára állás, horgonyzás

- parti navigáció gyakorlás, útvonaltervezés (rotta), fixpont meghatározás, térkép-, kompasz-, chart plotter-használat, műszerek, tengeri felszerelések ismerete

- kommunikáció és rádióforgalmazás, tengeri meteo

- motoros és/vagy vitorlás vezetéstani gyakorlatok

A manővertréning előrelátható ára 500 EUR körül alakul.

 

Horvát "C" tanfolyam

Újdonság, hogy a korlátlan hatótávolsággal, deklaráltan az összes országra és tengerre érvényes C vizsga is letehető nálunk Zadarban!

A tanfolyam péntek-szombat-vasárnap zajlik, vizsga hétfőn.

A tanfolyam és a vizsga díja 990 Euro, mely a tanfolyammal és a vizsgával kapcsolatos összes díjat tartalmazza (így a 100 eurós orvosi alkalmassági vizsgálatot is). A leutazás és a szállásfoglalás magánúton történik, de szívesen segítünk ebben is.

 

Hívjon telefonon (+36 20 941 6810), vagy jelentkezzen email-ben (  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.